togg talihlisi

Fotoğraf: 2 / 2

Türkiye’nin Otomobili Togg T10X hedefiyle 16-27 Mart tarihleri arasında ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, noter huzurunda dijital çekilişe katılmaya hak kazandı. Yapılan çekişilişte araca sahip olacak ilk 20 bin kişi belirlendi.

Bursa’da hayat devam ettiren Çetin Yalçın Kaya, çekiliş sonucunda araç almaya hak kazanan 21’inci kişi olduğunu öğrendi. Arabayı merak eden Kaya, kentte bir AVM’nin bahçesinde sergilenen Togg’u inceledi. İlerideki haftalarda aracına sahip olacak olan Kaya, “İlk 100 araçtan birine sahip olacağım hedefiyle mutluyum” ifadelerini kullandı.

‘BENİM UYKULARIMI KAÇIRDI’

Togg’u yerli ve milli olması nedeniyle tercih ettiğini belirten Çetin Yalçın Kaya, “Togg hedefiyle başvuru yapmaya karar verdim. Eşim de bana destek oldu. Eşim, ‘Arabalarımızı satıp, Togg alalım’ dedi. İlk sıralardan Togg’un bize çıkmasını aslında beklemiyorduk. Çekilişte 21’inci sırada çıktım. Bu hal benim uykularımı kaçırdı. Normalde Togg’a gelip, hiç bakmayacaktım. Özelliklerini şimdiye kadar hiç sormadım, kataloğa hiç bakmadım. Aracı aldıktan sonra her şeyini öğrenmek istiyordum. 2 gündür dayamadım ve bundan sonra gidip Togg’a bakmalıyım dedim. Aracın bana çıktığını duyan yakınlarım, arkadaşlarım beni arayıp, tebrik etti. Aracımı aldıktan sonra onlarla birer tur atacağız gibi görünüyor” diye konuştu.

1 2

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.