Bekleyin !

Fotoğraf: 2 / 2

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Fatih Portakal, Nevşin Mengü gibi gazetecilere ve ekonomist Özgür Demirtaş’a telefon açıp sert ifadeler kullandığı iddia edilmiş, İsmail Saymaz ise İnce’nin kendine “küstüğünü” açıklamıştı.

Muharrem İnce’nin bu üslubunu eleştiren Fatih Portakal “İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünsenize. Muhalefetteyken bu tür, kafaya geldiği vakit acaba aslında demokrat bir yönetici olabilir mi” ifadelerini kullanmıştı.

Nevşin Mengü ise Muharrem İnce’nin kendisini arayarak “Siyasetçiler bundan sonra bu tür arıyor, ‘Sana ne falan’ diye… Kafa tutuyor bu tür. Elimde veri var diyorum, ‘Yok ya’ diyor. Acayip hal yani” diye serzenişte bulunmuştu.

“KABUSUNUZ OLACAĞIM BEKLEYİN”

Muharrem İnce son olarak ise içerisinde reaksiyon ifadelerinin bulunduğu bir paylaşım yaptı.

İttifak ya da şahıs ismi vermeden sert ifadeler kullanan Muharrem İnce, “Sizin perde gerisinde kurduğunuz ittifakları, pis ilişkileri görüyorum. Beni bulaştıramazsınız! Benim ittifakım gençlerle, gariplerle, emekçilerle, esnafla, bu ülkenin namuslu tüm evlatlarıyla… Hak yiyenler Çeteler Beslemeler Atatürk düşmanları Kabusunuz olacağım Bekleyin!” diye yazdı.

“SİZ BİR TELEFONA VE BİR OTOBÜSE YENİLECEKSİNİZ”

Muharrem İnce daha sonra iki paylaşım daha yaptı. İnce ilk paylaşımında Nutuk’tan bir seksiyon paylaştı:

“Bizim yüzümüz, her vakit temiz ve lekesiz idi ve daima temiz ve lekesiz kalacaktır. Yüzü çirkin, vicdanı çirkinliklerle dolu olanlar, bizim vatanseverce, vicdanlıca ve namusluca hareketlerimizi, ufak ve çirkin ihtirasları yüzünden çirkin göstermeye kalkışanlardır. (1927, Nutuk)”

İnce ikinci paylaşımında ise “Evet, rakiplerimin Hazine yardımı var, medya güçleri var, beslemeleri var, trolleri var. Fakat benim ve benim yanımdaki milyonlarca cesur gencin sahip bulunduğu azim, enerji ve kararlılıkları yok. Siz bir telefon ve bir otobüse yenileceksiniz. Zafer bizim olacak gençler!” ifadelerini kullandı.

1 2

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.