Kayınbaba gelin

Fotoğraf: 2 / 2

Genişliğin de bu kadarı! Oğlunun eski kız arkadaşıyla sevgili olan adamın cansel hayat itirafı ‘tü senin gibi babaya’ dedirtti

Gün geçmiyor ki yen ibir rezilliğe merhaba demeyelim. Oğlunun eski kız arkadaşı ile birlitke olan bir adamın yaptığı ititraf kısa sürede sosyal medyayı salladı. İşte detaylar…
Oğlundan gizli gizli onun eski kız arkadaşıyla sevgili olduğunu ve yatak hayatlarına kadar tüm detayı veren adam herkese beyin kanaması geçirtti. “Oğlum bunu öğrenirse nasıl yüzüne bakacağım bilmiyorum” diyen adamın yaptığı itiraflar kısa süre içinde sosyal medyaya yayıldı. Kullanıcılar hikayeyi duydukları süre inanmakta güçlük çekti. “Onu ilk gördüğüm süre eğlencesine ve güzelliğine vurulmuştum” diyen adam büyük tepki çekti.

Oğluyla ayrıldıktan sonra genç kızla görüşmeyi kesmediğini dile getiren adam ismini vermek istemedi ve itiraflarına devam etti.

“Oğlumla ayrıldıkları süre bana bir fırsat doğdunu anlamıştım. Her ne kadar bu yaptığımdan utansam da ve bir gün ayrılamamız gerektiğini bilsem de bunu yapmıyorum” dedi.

Ayrılmak istediğini söylediği süre genç kız tarafından bir iki defa tehdit edildiğini de belirten adam, zor durumdayım dedi.

Tutku dolu yatak hayatları ile alakalı da konuşan adam şunları söyledi; ‘Her cansel ilişkimiz bir öncekinden daha ateşli oluyor. O benim olgun, dayanıklı ve erkeksi olmamı çok seviyor.”Asıl mide bulandıran itiraf ise sekte oğlunu suçlaması oldu! Adam oğlu hedefiyle şunları dedi; ‘Oğlum hiç organik yaşatamamış, benim gördüğü en iyi sevgili olduğumu söylüyor. Yaşımdan kaynaklı bilmediğim bazı şeyler vardı bana hiç görmediğim cansel fanteziler yaşattı. Ayrı kaldığımız süre kötü hissediyorum. Bu ilişkiyi bitiremiyorum da…’

Yapılan bu itiraf kısa sürede gündem olurken bazı kullanıcılar adamın oğlunu bulmaya ve gerçeği söylemeye çalıştı.

Gün geçmiyor ki yen ibir rezilliğe merhaba demeyelim. Oğlunun eski kız arkadaşı ile birlitke olan bir adamın yaptığı ititraf kısa sürede sosyal medyayı salladı. İşte detaylar…

Oğlundan gizli gizli onun eski kız arkadaşıyla sevgili olduğunu ve yatak hayatlarına kadar tüm detayı veren adam herkese beyin kanaması geçirtti. “Oğlum bunu öğrenirse nasıl yüzüne bakacağım bilmiyorum” diyen adamın yaptığı itiraflar kısa süre içinde sosyal medyaya yayıldı. Kullanıcılar hikayeyi duydukları süre inanmakta güçlük çekti.

Birbirlerine karşı koyamadıklarını ve çok sevdiklerini dile getiren baba “Ben ise onun genç enerjisi ve mükemmel vücuduna karşı koyamıyorum.’ dedi.

1 2

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.