İslam Memiş

Fotoğraf: 2 / 2

Merkez Bankası ve Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) faiz kararları ardından altın fiyatlarında düşüşler görülmüştü. Ons ve çeyrek altın fiyatlarında aşağı yönlü hareketlenmeler ortaya gelir iken Altın ve Para Piyasaları Eksperi İslam Memiş’ten ilgi çeken uyarılar peş peşe geldi. ‘Bu tarihte uçuşa geçecek’ diyen İslam Memiş, vatandaşlara yeni bir yatırım aracı önerdi. Buna yatırım yapan 20 katını kazanacak. İslam Memiş’ten ezber bozan tavsiye. İşte haberin devamı…

İSLAM MEMİŞ UYARDI: NE ALTIN NE DOLAR…

Yatırımcılara yaptığı tavsiye ve uyarılarla ilgileri üstüne çeken Altın ve Para Piyasaları Eksperi İslam Memiş, yeni bir kritik uyarıda bulundu. Bu araca yatırım yapan vatandaşlar paraya para demeyecek. Parasıyla bunu alanlar o tarihte 20 katını kazanacak. İslam Memiş tek tek açıkladı.

PİYASALARDA SON DURUM NE?

Altın fiyatları ve pazarları yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Eksperi İslam Memiş, çok kritik uyarılarda bulundu. Dolar, borsa ve Bitcoin ile alakalı da bilgiler paylaşan İslam Memiş, Borsa İstanbul amacıyla 4.950 ile 5.400 puan arasının takip edilmesi gerektiği vurguladı. Dolar içerisinde yeni bir tahminde tespit edilen Memiş, doların serbest pazar içerisinde 19.12 TL olduğuna ilgi çekerken talep edilmesi gereken aralığın ise 19 ile 19.30 arasında olması gerekliliğini söyledi.

Gümüş fiyatlarıyla alakalı de yorumlarda tespit edilen İslam Memiş, gümüşün ana fiyatının 20.80 ile 21.80 arasında takip edeceğini belirtti. Memiş, gram gümüşler amacıyla ise bu fiyat aralığının 13.20 ve 13.80 olacağını duyurdu. Bitcoin ile alakalı da görüşlerini dile getiren İslam Memiş ilk olarak 23.000 dolar ardından ise 21.500 dolar seviyelerine ilgileri çekti.

BUNU ALANLAR 20 KATINI KAZANACAK!

2022 seneninın yıldızlarından olan gümüş yeni senede da yüksek performansına devam ediyor. Bazı ekonomistler gümüş fiyatlarının 2023 yılı içerisinde 9 senenin en zirvesi olacağına dair tahminlerde bulunuyor. Altından daha ucuz olarak satılan gümüş, bir çok eksper bilimci doğrulusunda en güvenilir yatırım aracı olarak bilinmektedir. Her fırsatta gümüşe yönelin davetinde tespit edilen İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı:

“Altın alamıyorsanız yatırımınızı gümüş almaya yöneltebilirsiniz. Gümüş ülkemizde Kütahya’nın Gümüşköy ilçesinden çıkartılmaktadır. Gümüş fiyatlarının alim ve satımları arasında değişen cetvel ise şu şekilde oldu;

Gümüş Gram TL bazında alış fiyatı 12,84 satışı ise 12,85 oldu.

Gümüş Ons dolar bazında alış fiyatı 21,11 satışı ise 21,14

Gümüş Ons euro bazında alış fiyatı 19,83 satışı da 19,85 TL olarak belirlendi.”

1 2

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.