erdğan

Fotoğraf: 2 / 2

Cumhurdiğernı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Biz buraları bazıları gibi gazete, televizyon haberlerinden duymadık. Her mahallesiyle ismim ismim dolaşarak kurduk, geliştirdik. Sultanbeyli ilk yapılaşma zamanlarında sağlıksız şehirleşmenin sembollerinden birisi durumuna gelmişti. Bizim dönemimizde devam eden süreçte problemleri çözdük. Artık Sultanbeyli İstanbul’un en cazip ilçelerinden birisi olarak öne çıkıyor.
İSTANBUL ASLA İHMALE GELMEZ

İstanbul katiyen ihmale gelmeyen bir şehirdir. İstanbul gayret ister, kendine tutkuyla bağlanılmasını ister. Bu şehre aşkla hizmet edenin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun olmaz.

İSTANBUL’U YENİDEN AYAĞA KALDIRDIK

İstanbul’u biz tekrar ayağa kaldırdık. Biz gelmeden evvelce İstanbul çöp çukur, çamurdu… CHP bu demek. Boğaz’ın iki yönünde yaptığımız yatırımları ile biz bu ülkede tarih yazdık. Bay bay Kemal var mı bu tür hizmetleriniz.. Elinizde büyükşehirleriniz var. Ne yaptınız… İstanbul’a suyu 110 kilometreden biz getirdik. Biz laf değil, iş ürettik. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yaptık.

BİZİM MİLLETİMİZİN ‘AFERİN’ DEMESİNE İHTİYACIMIZ VAR

Herkese göz kırpanlar hep bulunduğu gibi gene karşımızda kol kola geziyorlar. Bunlar Avrupa’nın bravo demesine muhtaç. Yazıklar olsun. Bunlar herkese eyvallah eder. Bizim ise milletimizin bravo demesine gereksinimiz var. Biz de hayatımızın her safhasında bulunduğu gibi bugün de yalnızca Allah’a güveniyor, milletimizden destek bekliyoruz.

YENİ BİR MEYDAN OKUMAYA HAZIRLANIYORUZ

Yarın Aydın’dayım. Menderes’in ordayım. Menderes’in ‘Yeter söz milletindir’ alan okumasını hala hazmedemediklerini görüyoruz. Bunlara karşı her seçim, kazandığımız her başarı yeni bir alan okumaydı. Küresel güçleri arka kısmına alarak tek parti faşizmini hortlatmaya çalışanlara karşı yeni bir alan okumaya hazırlanıyoruz. Yeter, söz de, karar da, istikbal de milletindir diyerek huzurunuza geliyoruz. Türkiye Yüzyılı amacıyla desteğinize talibiz.

TÜRKİYE YÜZYILI’NI BERABER KURALIM

Gençlere, gelin size emanet edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nı beraber kuralım, kodlarını beraber yazalım diyoruz. 14 Mayıs’ta bundan sonra ismini Bay Bay Kemal’e çevireceğiz. Bundan kuşku duymuyorum.
BAY KEMAL SIFATINI TERFİ ETTİRDİK

Güya bize karşı aday çıkarmak amacıyla kurdukları masanın altından birbirlerini tekmelemekten diğer bir şey yapmayanlara iradenizi sandıkta göstermenizi istiyorum. CHP’nin başındaki zatın büyük hevesle sarıldığı Bay Kemal sıfatını terfi ettirdik. 14 Mayıs’ta adı ne oldu? Bay bay Kemal’e çevireceğinizden kuşku duymuyorum.

TEK PARTİ ZİHNİYETİNİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ

Unutmayın, 14 Mayıs’ta yalnızca CHP’nin başındakine bay bay demekle kalmayacak, tek parti zihniyetini sandığa gömeceğiz. Milleti ve onun isteğini bir kıyıya bırakıp ülkeyi 6 bireyin hırslarının oyuncağı duruma getirmek isteyenlerin hevesini kursaklarında bırakacağız. Bu zafer aynı vakitte son 3,5 senedir resmen kaderine terk edilen unutulan, kaynakları sömürülürken yapıt ve hizmetten mahrum bırakılan İstanbul’un da ayağına vurulan prangalardan kurtuluşu olacaktır.
SULTAN KORUSU İSTANBUL’A NEFES

Toplam 127.000 m2 alan üstüne inşa edilen Sultan Korusu, İstanbulluların ve Sultanbeylililerin yeni natural hayat kısmı oldu. Sultanbeyli’nin cazibe merkezi olmasına katkı gerçekleştiren proje, natural hayattan izler taşıyor. Sultan Korusu biyolojik göleti, ormanın dokusuna ideal ahşap köprüleri, çocuk oyun alanları, çevrevi pişirme üniteleri, piknik alanları, restoranıyla, mescit ve estetik çeşmeleriyle ferah bir mekânda dinlenme imkânı sunuyor. Yürüyüş ve bisiklet yollarıyla ziyaretçilerine temiz havada spor yapma, seyir terkatiyenrıyla doğayı izleme zevkini tattırıyor. Sultan Korusu’nda ilaveten Cahit Zarifoğlu Doğa Kitapları Kütüphanesi de kitapseverleri bekliyor.

İSTANBUL’UN KAPISI AYDOS KALESİ

Aydos Kalesi; İstanbul’un fethinin başladığı nokta olarak kabul ediliyor. Yerli ve turist Turistlerin büyük dikkatini çekecek olan kale, pazartesi günleri dışında her gün misafirlerini ağırlayacak.

1 2

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.