14 Mart

Fotoğraf: 2 / 2

14 Martta ne olacak felaketlerin başlangıcı olarak sayılır. İnsanları olumsuz yönde etkileyecek bir çok tabiat hadiyi olabilir. Bunların başında büyük depremler gelir.

Depremle beraber yaşanacak bazı sıkıntılar 14 Mart gecesinden sonra açığa çıkacaktır. Yapılan açıklamalara bakıldığında gök bilimi ile uğraşan kimselerin yaptığı yorumları son derece çarpıcıdır. Ancak 14 Mart gecesinde bilim adamlarının yaptığı hiçbir açıklama bulunmaz.

14 Martta Neler Olacak Son Dakika Açıklamalar

14 Mart günü oluşturulan açıklamalara bakıldığında büyük felaketlerin sırayla gerçekleşeceği düşünülür. 14 Mart‘ı 15 Mart gününe bağlayan gece son derece önemlidir. Çünkü gerçekleşecek tabiat hadiseleri insanlara büyük zarar verecektir. Öngörülen büyük depremler parasal manevi zarara uğratacaktır. Yapılan açıklamalar yalnızca öngörülerdir.

14 Martta Ne Olacak Neden Tartışılıyor

14 Mart gecesinin münakaşa hususu durumuna gelmesi büyük depremleri yanında getirdiği söylendiği amacıyladir. Tartışma hususunun bu kadar büyümesi 14 Mart’ı gecesine ilgiler çekildikten sonra meydana çıkmıştır. Çünkü çok büyük depremler 14 Mart gecesinde gerçekleşecektir.

Yapılan yorumlar bu şekildedir. Bazı şahıslar ise toplumda kötü bir algı oluşturduğu amacıyla bu tarz kanaatleri bilime dayandırarak tanımlamak gerekliliğini düşünür. Bu nedenden ötürü münakaşa içeriğine durumuna gelen 14 Mart askıda kalan cümlelerle toplum doğrulusunda bilinir.

14 Martta Ne Olacak İlginç Açıklamalar

14 Mart açıklamalarında tabiat hadiseleriyla son derece ilgi çeken bazı enteresan yorumlara sebebiyet vermiştir. Bu tabiat hadiselerinda depremler öngörülmüştür. Büyük depremlerin olacağı 14 Mart gününe ilgi çekilmiştir.

Ancak hiçbir şekilde bilimsel bilgiler ışığında açıklanacak somut bir veri bulunmaz. Bu nedenden ötürü toplumun yalnızca bilimsel bilgilere inanması gerekir.

1 2

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.