Μπορείτε να επενδύσετε μόνο με 100 $;

Πολλοί ιδιώτες επενδυτές δεν έχουν μεγάλο κεφάλαιο στη διάθεσή τους για να επενδύσουν σε μετοχές. Μερικοί ακολουθούν τη διαδρομή της Penny Stocks για να δημιουργήσουν υψηλές αποδόσεις, αλλά μερικοί άνθρωποι..

Μπορείτε να επενδύσετε μόνο με 100 $;
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Πολλοί ιδιώτες επενδυτές δεν έχουν μεγάλο κεφάλαιο στη διάθεσή τους για να επενδύσουν σε μετοχές. Μερικοί ακολουθούν τη διαδρομή της Penny Stocks για να δημιουργήσουν υψηλές αποδόσεις, αλλά μερικοί άνθρωποι τα βρίσκουν πολύ επικίνδυνα. Πράγματι, οι μετοχές Penny ΕΙΝΑΙ επικίνδυνες εάν δεν ξέρετε πώς να πραγματοποιήσετε έρευνα.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι επένδυσης. Θα σας πω για μια επενδυτική ευκαιρία που δίνει υψηλές αποδόσεις με λίγη έρευνα. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Μιλάω για τις Υπεράκτιες Επενδύσεις, γνωστές και ως Επενδυτικά Προγράμματα Υψηλής Απόδοσης (HYIP).

Πρώτον, υπάρχουν δύο τύποι Επενδυτικών Προγραμμάτων Υψηλής Απόδοσης. Αυτά είναι τα “Autosurfs” και τα ιδιωτικά HYIP. Και τα δύο είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό και προσφέρουν υψηλές αποδόσεις � συνήθως με ελάχιστη κατάθεση έως και 5 $. Οι αποδόσεις για τις οποίες μιλάω είναι της τάξης του 30% κάθε μήνα, χωρίς καμία εργασία. Η μόνη διαφορά είναι οι παράγοντες κινδύνου που εμπλέκονται.

Το Autosurf είναι ένα πρόγραμμα που σας πληρώνει για να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Η απόδοση που θα λάβετε εξαρτάται από το ποσό που επενδύετε. Γενικά, τα Autosurfs θεωρούνται υψηλότερος κίνδυνος από τα HYIP. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα Autosurf, γενικά, δεν διαθέτουν βιώσιμα μέσα εναλλακτικού εισοδήματος.

Τα ιδιωτικά HYIP είναι μια πολύ πιο ασφαλής επιλογή για μικρούς επενδυτές. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι γι ‘αυτά και τείνουν να διαρκούν περισσότερο από τα Autosurf. Πολλά από αυτά έχουν ξεπεράσει τα 3 χρόνια, δίνοντάς σας έτσι περισσότερο από 10 φορές την αρχική σας επένδυση. Το εισόδημά τους προέρχεται συνήθως από τη χρήση μετρητών των επενδυτών για τις συναλλαγές σε χρηματιστήρια.

Η εύρεση ιδιωτικών HYIP δεν είναι τόσο δύσκολη όσο ήταν. Μια απλή αναζήτηση θα αποκαλύψει κάποιες καλές επενδύσεις. Η ανάγνωση των σχολίων και των απόψεων των ανθρώπων για αυτά θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη και να σας πείτε εάν πρέπει να επενδύσετε ή όχι. Επιλέξτε με σύνεση.

Για τους μικρούς επενδυτές, τα ιδιωτικά HYIP είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπορούμε τώρα να δημιουργήσουμε παθητικό εισόδημα με μόλις 100 $.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.