Μοτίβα γραφημάτων που σας δείχνουν τα χρήματα!

Η ώρα είναι σωστή: Με τη Fed να μειώνει τα επιτόκια και να δίνει καλό τόνο στις αγορές μαζί με τη σεζόν κερδών που έρχεται τον επόμενο μήνα, δεν υπήρξε..

Μοτίβα γραφημάτων που σας δείχνουν τα χρήματα!
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Η ώρα είναι σωστή: Με τη Fed να μειώνει τα επιτόκια και να δίνει καλό τόνο στις αγορές μαζί με τη σεζόν κερδών που έρχεται τον επόμενο μήνα, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να μάθετε να διαβάζετε γραφήματα τιμών για να εντοπίσετε τις καλύτερες εισόδους και εξόδους για εσάς συναλλαγές.

Όταν ξέρετε πώς να διαβάζετε σωστά τα μοτίβα τιμών και κεριών, μπορείτε να αναγνωρίσετε την αρχή του επόμενου μεγάλου κύματος και την πιο κερδοφόρα είσοδο για τις συναλλαγές σας. Το γράφημα τιμών θα σας δώσει επίσης ενδείξεις για το πότε αυτό το κύμα επιβραδύνεται, ώστε να έχετε χρόνο να περιορίσετε τις στάσεις σας και να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις σας.

Μοτίβα γραφημάτων που σας δείχνουν τα χρήματα!

Οι αγορές σήμερα μας παρέχουν μεγάλες ευκαιρίες συναλλαγών


Οι αγορές σήμερα
μας παρέχουν μεγάλες ευκαιρίες συναλλαγών. Η θετική αντίδραση στις ειδήσεις για τα επιτόκια εκτόξευσε τις μετοχές στα ύψη, γεγονός που οδήγησε σε μερικές θαυμάσιες συναλλαγές εάν τοποθετούσατε νωρίς. Πολλές από αυτές τις μετοχές, ωστόσο, αναμένεται να υποχωρήσουν. Και τι τέλεια στιγμή για διαπραγμάτευση, επειδή μόλις μάθετε να προσδιορίζετε τα τυπικά μοτίβα ανάσυρσης ή επαναφοράς, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εισάγετε συναλλαγές πριν από την επόμενη μεγάλη πορεία σε κέρδη.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

Ένα μοτίβο που συνήθως βλέπουμε πριν μια μετοχή κάνει τα κέρδη της είναι ένα ορθογώνιο


Ένα μοτίβο που
συνήθως βλέπουμε πριν μια μετοχή κάνει τα κέρδη της είναι ένα ορθογώνιο. Ένα ορθογώνιο μοτίβο δημιουργείται όταν ένα απόθεμα κινείται πάνω-κάτω σε ένα μικρό εύρος για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος ενοποίησης είναι περισσότερο μια πλάγια κίνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η μετοχή δεν χάνει μεγάλο μέρος της αξίας της, αλλά τα δικαιώματα προαίρεσης γίνονται φθηνότερα καθώς μειώνεται η μεταβλητότητα. Ένα παράδειγμα πρόσφατου ορθογωνίου είναι μια συναλλαγή που κάναμε στο διήμερο Εργαστήριο Τεχνικής Ομιλίας κατά τη διάρκεια του οποίου αγοράσαμε κλήσεις στο Freeport (FCX). Αυτή η διαπραγμάτευση έγινε επειδή η μετοχή είχε μόλις ξεφύγει από ένα ορθογώνιο μοτίβο και, όπως θα μάθετε στο Technically Speaking Workshop, διδάσκουμε την εισαγωγή συναλλαγών την πρώτη ή τη δεύτερη ημέρα της μετακόμισης.

Αυτή η συναλλαγή βασίστηκε σε μια εντολή έκτακτης ανάγκης στα 92,50 $ στην Καταχώριση Breakout #1 που φαίνεται παρακάτω. Αυτή η μέθοδος διδασκαλίας σάς επιτρέπει την ευελιξία να πραγματοποιείτε συναλλαγές ως έμπορος στο τέλος της ημέρας, ώστε να μην χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι με τον υπολογιστή σας. Η πρώτη είσοδος ήταν αυτή που ενεργοποιήθηκε ενώ δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις αγορές. Τη δεύτερη ημέρα, υπήρξε μια πρόσθετη είσοδος πάνω από $93 καθώς η μετοχή άνοιξε έξω από το ορθογώνιο. Αυτό είναι το Breakout Entry #2 και είναι το μοτίβο που χρησιμοποιείται για την είσοδο στο εμπόριο στο Technically Speaking Workshop. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η FCX έχει κάνει ράλι σε υψηλό κλεισίματος των 108,67 $ – σχεδόν ένα ράλι δεκαπέντε δολαρίων από τότε που εισήλθε στο εμπόριο!

Ενα άλλο παράδειγμα:


Ενα άλλο παράδειγμα:

Ένα άλλο μοτίβο που μπορεί να δείτε καθώς οι μετοχές υποχωρούν από το πρόσφατο ράλι είναι ένα μοτίβο σημαίας. Αυτό είναι παρόμοιο με το ορθογώνιο, αλλά με ένα άκρο στην πλευρά του. Με αυτό το είδος μοτίβου η μετοχή υποχωρεί σε τιμή και δίνει καλύτερη τιμή εισόδου στο εμπόριο. Η DryShips, Inc. (DRYS) σχημάτισε ακριβώς ένα τέτοιο μοτίβο αυτόν τον μήνα, καθώς ανέβηκε περίπου δέκα δολάρια πριν κατευθυνθεί σε νέο υψηλό. Παρακάτω, βλέπετε το μοτίβο Σημαίας με μπλε περίγραμμα με την Καταχώριση Breakout #1 γύρω στα $71. Η δεύτερη ημέρα έδωσε άλλη μια ευκαιρία να εισέλθετε στο εμπόριο στα 75 $ περίπου πριν η μετοχή σημείωσε ράλι σε νέο ιστορικό υψηλό των 81,65 $ (τη στιγμή της παρούσας έκθεσης). Ανάλογα με την ημέρα που θα μπαίνατε στη διαπραγμάτευση, αυτό ήταν οπουδήποτε από μια ανοδική κίνηση έξι έως δέκα δολαρίων στη μετοχή.

Όταν μπορείτε να προσδιορίσετε σωστά μοτίβα όπως αυτά και άλλα, θα έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαβάσετε σωστά ένα γράφημα τιμών για να προσδιορίσετε πότε τελείωσε η ανατροπή και πότε πρέπει να εισαγάγετε μια συναλλαγή


Όταν μπορείτε να
προσδιορίσετε σωστά μοτίβα όπως αυτά και άλλα, θα έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαβάσετε σωστά ένα γράφημα τιμών για να προσδιορίσετε πότε τελείωσε η ανατροπή και πότε πρέπει να εισαγάγετε μια συναλλαγή. Έτσι εισάγετε συναλλαγές κοντά στην αρχή της επόμενης μεγάλης κίνησης.

Σχεδιάστε τις διαδικτυακές τάξεις του τρόπου σας προς τα κέρδη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να διαβάζετε τα μοτίβα τιμών και κεριών για να εισάγετε τις σωστές συναλλαγές την κατάλληλη στιγμή και να κερδίσετε μέγιστα κέρδη


Μάθετε περισσότερα σχετικά
με το πώς να διαβάζετε τα μοτίβα τιμών και κεριών για να εισάγετε τις σωστές συναλλαγές την κατάλληλη στιγμή και να κερδίσετε μέγιστα κέρδη.

Markay Latimer με καλύτερες συναλλαγές

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.