Μετρητά για Δομημένους Διακανονισμούς

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε με την πώληση δομημένων οικισμών; Το χρήμα έχει χρονική αξία Το χρήμα έχει χρονική αξία Εάν έχετε 10000 δολάρια στο χέρι τώρα, θα μπορούσατε να τα..

Μετρητά για Δομημένους Διακανονισμούς
Yayınlanma: Güncelleme: 3 views

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε με την πώληση δομημένων οικισμών;

Μετρητά για Δομημένους Διακανονισμούς

Το χρήμα έχει χρονική αξία


Το χρήμα έχει
χρονική αξία

Εάν έχετε 10000 δολάρια στο χέρι τώρα, θα μπορούσατε να τα επενδύσετε με διαφορετικούς τρόπους. Εάν είστε μικρός επιχειρηματίας, θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις προσπάθειες δημοσιότητας και να επεκτείνετε την παραγωγική σας ικανότητα. Αυτά μπορεί να οδηγήσουν στον διπλασιασμό των 10000 δολαρίων σε ένα χρόνο.

Ή, εάν είστε επενδυτής μετοχών, θα μπορούσατε να κάνετε συναλλαγές σε μετοχές και πιθανώς να κάνετε τα 10000 δολάρια να αυξηθούν σε τουλάχιστον 12000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους


Ή, εάν είστε
επενδυτής μετοχών, θα μπορούσατε να κάνετε συναλλαγές σε μετοχές και πιθανώς να κάνετε τα 10000 δολάρια να αυξηθούν σε τουλάχιστον 12000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους.

Με πιο μετριοπαθή τρόπο, θα μπορούσατε να επενδύσετε σε ένα χρεόγραφο που πληρώνει τόκους και να κερδίζετε τόκο 5% που καταβάλλεται κάθε τρίμηνο. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τα 10000 δολάρια σε 10510 μέχρι το τέλος του έτους.

Μια άλλη δυνατότητα είναι να επενδύσετε τα χρήματα σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης που σας παρέχει μια επαγγελματική δεξιότητα με υψηλή ζήτηση


Μια άλλη δυνατότητα
είναι να επενδύσετε τα χρήματα σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης που σας παρέχει μια επαγγελματική δεξιότητα με υψηλή ζήτηση. Θα μπορούσατε έτσι να ενισχύσετε τις δυνατότητες κερδών σας και έτσι να κερδίσετε απόδοση αυτής της επένδυσης.

Αυτό που υποδεικνύουν όλα τα παραπάνω παραδείγματα είναι ότι τα χρήματα που υπάρχουν τώρα θα μπορούσαν να αποφέρουν αποδόσεις και να συσσωρευτούν σε μεγαλύτερο ποσό σε μια μελλοντική ημερομηνία. Αυτό ονομάζεται διαχρονική αξία του χρήματος.

Οι μελλοντικές πληρωμές γίνονται με έκπτωση


Οι μελλοντικές πληρωμές
γίνονται με έκπτωση

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρονική αξία του χρήματος, τα ποσά που λαμβάνονται σε μελλοντικές ημερομηνίες προεξοφλούνται για να υπολογιστεί η «παρούσα αξία», δηλαδή η αξία τώρα. Αυτό γίνεται συνήθως χρησιμοποιώντας το επιτόκιο που επικρατεί στην αγορά. Για παράδειγμα, διαπιστώσαμε ότι 10000 δολάρια που επενδύονται με επιτόκιο 5%, καταβάλλονται ανά τρίμηνο, γίνονται 10510 δολάρια στο τέλος ενός έτους.

Ως εκ τούτου, η παρούσα αξία των 10510 δολαρίων που ελήφθησαν σε ένα χρόνο από τώρα είναι μόνο 10000 δολάρια


Ως εκ τούτου,
η παρούσα αξία των 10510 δολαρίων που ελήφθησαν σε ένα χρόνο από τώρα είναι μόνο 10000 δολάρια. Η παρούσα αξία βασίζεται πάντα σε ένα επιτόκιο και στη μέθοδο “εντοκισμού”. Η ανατοκτικότητα σημαίνει τη συχνότητα με την οποία υπολογίζεται ο τόκος και προστίθεται στο κεφάλαιο. Στο παραπάνω παράδειγμά μας, η σύνθεση γινόταν κάθε τρίμηνο. Οι τόκοι του επόμενου τριμήνου θα υπολογιστούν σε αυτό το προστιθέμενο τόκο αρχικό ποσό.

Οι μελλοντικές πληρωμές που λαμβάνετε στο πλαίσιο ενός δομημένου διακανονισμού εκπτώνονται με παρόμοιο τρόπο. Κάθε μία από τις πληρωμές θα προεξοφλείται με βάση το πότε λαμβάνεται. Κατά συνέπεια, το ποσό που λαμβάνετε τώρα, με βάση τις τρέχουσες αξίες όλων των διαφορετικών πληρωμών, θα ήταν πολύ μικρότερο από το σύνολο τους.

Χρησιμοποιήστε το Cash Well


Χρησιμοποιήστε το Cash
Well

Είναι πιθανό να εξαργυρώνετε τον δομημένο διακανονισμό σας για να καλύψετε αναπόφευκτες ανάγκες, όπως η εξόφληση ενός χρέους ή η κάλυψη ιατρικών εξόδων. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσετε τα μετρητά για να τα καλύψετε.

Ωστόσο, εάν το cash out προορίζεται για άλλους σκοπούς, προσπαθήστε να το επενδύσετε με τρόπο που να σας αποφέρει καλή απόδοση


Ωστόσο, εάν το
cash out προορίζεται για άλλους σκοπούς, προσπαθήστε να το επενδύσετε με τρόπο που να σας αποφέρει καλή απόδοση. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να το επενδύσετε σε ένα σπίτι, σε ένα προάστιο όπου οι τιμές των ακινήτων ανεβαίνουν. Ή ακολουθήστε ένα επαγγελματικό μάθημα που θα ενίσχυε την απασχολησιμότητά σας.

Εάν έχετε ήδη ένα αξιοπρεπές εισόδημα από άλλες πηγές, ίσως σκεφτείτε να κάνετε διακοπές για να ανανεωθείτε.

Προσπαθήστε να κερδίσετε μια απόδοση που θα ήταν μεγαλύτερη από τον τόκο που πληρώσατε για την εξαργύρωση


Προσπαθήστε να κερδίσετε
μια απόδοση που θα ήταν μεγαλύτερη από τον τόκο που πληρώσατε για την εξαργύρωση. (Η προεξόφληση των δομημένων πληρωμών στην παρούσα αξία είναι στην πραγματικότητα ένα είδος πληρωμής τόκων.)

Επιλέξτε έναν αγοραστή προσεκτικά

Ο αγοραστής των δομημένων πληρωμών σας θα πρέπει να διαθέτει ορισμένα προσόντα


Ο αγοραστής των
δομημένων πληρωμών σας θα πρέπει να διαθέτει ορισμένα προσόντα.

Πρώτον, το άτομο (ή η εταιρεία) πρέπει να έχει εμπειρία στον τομέα. Η εξαργύρωση δομημένων διακανονισμών περιλαμβάνει διάφορες νομικές διατυπώσεις. Εάν ο αγοραστής δεν είναι αρκετά έμπειρος για να χειριστεί σωστά όλες τις διατυπώσεις, μπορεί να βρεθείτε σε μπελάδες. Εάν δεν δημιουργηθεί μια νομικά δεσμευτική ανάθεση, ο αρχικός πληρωτής ενδέχεται να αρνηθεί να πληρώσει τον αγοραστή σας.

Δεύτερον, επιλέξτε έναν αγοραστή που συναλλάσσεται εκ των προτέρων μαζί σας, εξηγώντας τι να περιμένετε


Δεύτερον, επιλέξτε έναν
αγοραστή που συναλλάσσεται εκ των προτέρων μαζί σας, εξηγώντας τι να περιμένετε. Διαφορετικά, μπορεί να έχετε αδικαιολόγητες προσδοκίες και να έρθετε σε περιττή σύγκρουση με τον αγοραστή.

Τέλος, επιλέξτε μια εταιρεία που πιστεύει στις ηθικές πρακτικές. Οι ανήθικες εταιρείες μπορεί να σας πουν ένα πράγμα και να κάνουν κάτι άλλο. Μπορεί επίσης να μην σας δώσουν μια δίκαιη συμφωνία.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.