Η αγορά συναλλάγματος είναι διαφορετική από τη χρηματιστηριακή αγορά

Η αγορά συναλλάγματος είναι επίσης γνωστή ως αγορά συναλλάγματος και αγορά συναλλάγματος. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο κομητειών με διαφορετικά νομίσματα είναι η βάση για την αγορά συναλλάγματος και..

Η αγορά συναλλάγματος είναι διαφορετική από τη χρηματιστηριακή αγορά
Yayınlanma: Güncelleme: 1 views

Η αγορά συναλλάγματος είναι επίσης γνωστή ως αγορά συναλλάγματος και αγορά συναλλάγματος. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο κομητειών με διαφορετικά νομίσματα είναι η βάση για την αγορά συναλλάγματος και το υπόβαθρο των συναλλαγών σε αυτήν την αγορά. Η αγορά συναλλάγματος είναι άνω των τριάντα ετών, που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Η αγορά συναλλάγματος είναι αυτή που δεν βασίζεται σε καμία επιχείρηση ή επένδυση σε οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά στις συναλλαγές και στην πώληση νομισμάτων.

Η διαφορά μεταξύ του χρηματιστηρίου και της αγοράς συναλλάγματος είναι οι μεγάλες συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην αγορά συναλλάγματος. Υπάρχουν εκατομμύρια και εκατομμύρια που διαπραγματεύονται καθημερινά στην αγορά συναλλάγματος, σχεδόν δύο τρισεκατομμύρια δολάρια διαπραγματεύονται καθημερινά. Το ποσό είναι πολύ υψηλότερο από τα χρήματα που διαπραγματεύονται στο καθημερινό χρηματιστήριο οποιασδήποτε χώρας. Η αγορά συναλλάγματος είναι αυτή που περιλαμβάνει κυβερνήσεις, τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και παρόμοιους τύπους ιδρυμάτων από άλλες χώρες. ο

Η αγορά συναλλάγματος είναι διαφορετική από τη χρηματιστηριακή αγορά

Ό,τι διαπραγματεύεται, αγοράζεται και πωλείται στην αγορά συναλλάγματος είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ρευστοποιηθεί, που σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει σε μετρητά γρήγορα ή συχνά θα είναι πραγματικά μετρητά


Ό,τι διαπραγματεύεται, αγοράζεται
και πωλείται στην αγορά συναλλάγματος είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ρευστοποιηθεί, που σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει σε μετρητά γρήγορα ή συχνά θα είναι πραγματικά μετρητά. Από το ένα νόμισμα στο άλλο, η διαθεσιμότητα μετρητών στην αγορά συναλλάγματος είναι κάτι που μπορεί να συμβεί γρήγορα για κάθε επενδυτή από οποιαδήποτε χώρα.

Η διαφορά μεταξύ του χρηματιστηρίου και της αγοράς συναλλάγματος είναι ότι η αγορά συναλλάγματος είναι παγκόσμια, παγκοσμίως. Το χρηματιστήριο είναι κάτι που γίνεται μόνο εντός μιας χώρας. Η χρηματιστηριακή αγορά βασίζεται σε επιχειρήσεις και προϊόντα που βρίσκονται εντός μιας χώρας και η αγορά συναλλάγματος το κάνει ένα βήμα παραπέρα για να συμπεριλάβει οποιαδήποτε χώρα.

Το χρηματιστήριο έχει ορίσει ωράριο λειτουργίας


Το χρηματιστήριο έχει
ορίσει ωράριο λειτουργίας. Γενικά, αυτό θα ακολουθήσει την εργάσιμη ημέρα και θα είναι κλειστό τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Η αγορά συναλλάγματος είναι αυτή που είναι ανοιχτή γενικά είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, επειδή ο τεράστιος αριθμός χωρών που εμπλέκονται σε συναλλαγές συναλλάγματος, αγορές και πωλήσεις βρίσκονται σε τόσες πολλές διαφορετικές ζώνες ώρας. Καθώς μια αγορά ανοίγει, μια άλλη αγορά χωρών κλείνει. Αυτή είναι η συνεχής μέθοδος για το πώς γίνεται η συναλλαγή στην αγορά συναλλάγματος.

Το χρηματιστήριο σε οποιαδήποτε χώρα θα βασίζεται μόνο στο νόμισμα αυτής της χώρας, ας πούμε για παράδειγμα το γιεν Ιαπωνίας και το ιαπωνικό χρηματιστήριο ή το χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών και το δολάριο. Ωστόσο, στην αγορά συναλλάγματος, ασχολείστε με πολλούς τύπους χωρών και πολλά νομίσματα. Θα βρείτε αναφορές σε μια ποικιλία νομισμάτων, και αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του χρηματιστηρίου και της αγοράς συναλλάγματος.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.