Βήματα οικοδόμησης οικονομικής ασφάλειας 1 έως 3.

Όλοι θα θέλαμε να σκεφτόμαστε ότι απολαμβάνουμε τα καλά πράγματα στη ζωή, δεν χρειάζεται να αγχώνουμε για τα οικονομικά και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το ότι γερνάμε, φτωχαίνουμε…

Βήματα οικοδόμησης οικονομικής ασφάλειας 1 έως 3.
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Όλοι θα θέλαμε να σκεφτόμαστε ότι απολαμβάνουμε τα καλά πράγματα στη ζωή, δεν χρειάζεται να αγχώνουμε για τα οικονομικά και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το ότι γερνάμε, φτωχαίνουμε.

Αλλά εάν επί του παρόντος ζούμε από την επιταγή πληρωμής μέχρι την επιταγή πληρωμής, χωρίς να φαίνεται ότι προλαβαίνουμε ποτέ ή έχουμε οικονομίες, πώς αλλάξουμε τα πράγματα; Από πού ξεκινάμε στην προσπάθειά μας για οικονομική ασφάλεια;

Το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να καθίσουμε, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να αναλογιστούμε τις διαφορές μεταξύ των εχόντων και των μη, των επιτυχόντων και των λαϊκών. Τι είναι αυτό που κάνουν οι επιτυχημένοι και οι πλούσιοι, που είναι διαφορετικό από εμάς; Ποιες είναι οι αρχές που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν πλούτο;

Μόλις μάθουμε τις αρχές που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι που έχουν δημιουργήσει χρηματοοικονομική ασφάλεια, φαίνεται ότι τότε το μόνο βήμα θα ήταν να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τη διαδικασία.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις αρχές οικοδόμησης πλούτου που έχω ανακαλύψει στη μελέτη μου και στις συζητήσεις μου με επιτυχημένους ανθρώπους.

Αυτές οι έννοιες έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς από εκείνους που έχουν ήδη δημιουργήσει τεράστιο πλούτο.

1. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του Compounding Interest/Growth.

Ο John D. Rockerfeller περιέγραψε κάποτε το σύνθετο ενδιαφέρον ως το «Όγδοο Θαύμα του Κόσμου».

Η σύνθεση αναφέρεται επίσης ως Ρυθμός και Χρόνος, επειδή όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος και όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανάπτυξης, τόσο μεγαλύτερα γίνονται τα αποτελέσματα της σύνθεσης.

Ο συνδυασμός λειτουργεί αφήνοντας τους τόκους που κερδίζονται να προστεθούν στην αρχική επένδυση και, στη συνέχεια, ο επόμενος τόκος υπολογίζεται στο άθροισμα των δύο, και ούτω καθεξής. Οι τόκοι κερδίζονται επί τόκων. Αυτό δίνει το αποτέλεσμα της εκθετικής αύξησης της αξίας μιας επένδυσης.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να υπολογίσετε πώς λειτουργεί ο ανατοκισμός με διαφορετικά επιτόκια είναι να εξοικειωθείτε με τον κανόνα του 72. Αυτός ο κανόνας δηλώνει ότι �Ο αριθμός των ετών που θα χρειαστούν για να διπλασιαστούν τα χρήματά σας είναι 72 διαιρούμενο με τους τόκους ( ρυθμός ανάπτυξης).
Επομένως, εάν έχετε επενδύσει 1.000,00 $ με επιτόκιο 10%, τότε ο αριθμός των ετών που θα χρειαστούν για να διπλασιαστούν τα χρήματά σας στα 2000,00 $ είναι 7,2.
72 διαιρούμενο με 10 = 7,2

2. Χρησιμοποιήστε τη δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδο επένδυσης σε οικιστικά ακίνητα.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι πάνω από το 98% των εκατομμυριούχων στον κόσμο έχουν κερδίσει τα χρήματά τους μέσω της ιδιοκτησίας.

Δεν πρέπει πραγματικά να αποτελεί έκπληξη, γιατί όλοι χρειάζονται ένα μέρος για να ζήσουν και γενικά τουλάχιστον το ένα τρίτο του πληθυσμού νοικιάζει. Η ιδιοκτησία είναι ανάγκη, επομένως δεν μπορεί ποτέ να φύγει από τη μόδα.

Καθώς ο πληθυσμός αυξάνεται, αυξάνεται και η ανάγκη για στέγαση. Επομένως, οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης θα εξασφαλίσουν ότι οι τιμές θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Οι τράπεζες θεωρούν το ακίνητο ως μια από τις πιο ασφαλείς επενδύσεις και γι’ αυτό θα σας δανείσουν ένα υψηλό ποσοστό της αξίας. Αυτό οδηγεί στην επόμενη αρχή.

3. Χρήση άλλων ανθρώπων Το Money or Gearing είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται εκτενώς από τους πλούσιους.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η χρήση των χρημάτων άλλων ανθρώπων; Ο λόγος είναι ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τη μόχλευση, γνωστή και ως ”gearing” για να επιτύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από αυτό που θα μπορούσατε να αποκτήσετε χρησιμοποιώντας μόνο τις δικές σας συνεισφορές. Η λέξη μόχλευση προέρχεται από το μοχλός. Όπως γνωρίζετε, μια μικρή ποσότητα δύναμης που εφαρμόζεται στο ένα άκρο ενός μοχλού, μπορεί να παράγει δύναμη πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ασκήθηκε αρχικά. Ένας μοχλός έχει ως αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζει την ισχύ που ασκείται.

Στην περίπτωση της επένδυσης, αναφέρεται ως μόχλευση όταν χρησιμοποιείτε μόνο ένα μικρό μέρος των δικών σας χρημάτων, ας πούμε κατάθεση 10% σε ένα σπίτι $300.000,00 και δανείζεστε (μόχλευση) το υπόλοιπο, σε αυτήν την περίπτωση το 90%. Η αύξηση κεφαλαίου από την οποία επωφεληθείτε υπολογίζεται στη συνέχεια στο σύνολο των 300.000,00 $, όχι μόνο στα 30.000,00 $ που συνεισφέρατε προσωπικά, έχοντας ως αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό του κεφαλαιακού σας κέρδους.

Η Gearing σάς επιτρέπει να αγοράσετε ένα πολύ πιο ακριβό ακίνητο από ό,τι θα μπορούσατε αν χρησιμοποιούσατε μόνο δικά σας χρήματα. Ο έλεγχος περιουσιακών στοιχείων υψηλότερης αξίας σημαίνει ότι η σύνθετη ανάπτυξη πρέπει να εργαστεί περισσότερο και επομένως η καθαρή σας αξία θα αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα. Το Gearing σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο πιο γρήγορα από ό,τι θα ήταν διαφορετικά.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.