Ανταγωνισμός μεταξύ διαδικτυακών μεσιτών

Υπάρχουν πολλά να μάθετε για τον κλάδο της διαδικτυακής μεσιτείας. Δυστυχώς, πολλοί επενδυτές το μαθαίνουν αυτό με τον δύσκολο τρόπο. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, η επιλογή του σωστού μεσίτη..

Ανταγωνισμός μεταξύ διαδικτυακών μεσιτών
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Υπάρχουν πολλά να μάθετε για τον κλάδο της διαδικτυακής μεσιτείας. Δυστυχώς, πολλοί επενδυτές το μαθαίνουν αυτό με τον δύσκολο τρόπο.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, η επιλογή του σωστού μεσίτη είναι εξίσου σημαντική με την πραγματοποίηση της σωστής επένδυσης.

Για χρόνια, οι επενδυτές είχαν συνηθίσει να πληρώνουν 9,95 $ ή υψηλότερα ανά συναλλαγή με βάση τα ίδια κεφάλαια του λογαριασμού τους ή την εμπορική τους δραστηριότητα. Ωστόσο, αυτές οι μέρες έφτασαν στο τέλος τους.

Κατά την αξιολόγηση των μεσιτών, λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες:

* Πόσο γρήγορα μπορεί ο μεσίτης να εκτελέσει τη συναλλαγή μου;

* Τι είδους τεχνολογία χρησιμοποιεί ο μεσίτης;

* Τι επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών παρέχει ο μεσίτης;

* Πόσο θα με χρεώσει ο μεσίτης ανά συναλλαγή;

Η ανταγωνιστική φύση του νέου κλάδου ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει οδηγήσει σε χαμηλότερα ποσοστά προμήθειας για όλους τους επενδυτές. Ενώ γνωστοί μεσίτες όπως η Ameritrade ή η ETrade εξακολουθούν να χρεώνουν περίπου 10 $ ανά συναλλαγή, οι μικρότερες εταιρείες μπορούν να χρεώνουν λιγότερα από 3 $.

Οι επενδυτές που θέλουν να κοιτάξουν πέρα ​​από τους ηγέτες του κλάδου μπορεί επίσης να διαπιστώσουν ότι οι μικρότεροι μεσίτες, όπως η RushTrade, έχουν να προσφέρουν περισσότερα σε άλλους τομείς, όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η δρομολόγηση παραγγελιών και η τεχνολογία συναλλαγών.

Η RushTrade έχει κάνει το όνομά της ως ηγέτης μεταξύ των διαδικτυακών μεσιτών όσον αφορά τις γρήγορες, αξιόπιστες συναλλαγές και την εξυπηρέτηση πελατών. Με την αύξηση του ανταγωνισμού μεταξύ των διαδικτυακών μεσιτών, η RushTrade έχει διαρθρώσει τις προμήθειες της ώστε να προσελκύει κάθε τύπο επενδυτή.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.