Αγορές συναλλάγματος – συναλλαγές διεθνώς

Οι συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος είναι η διαπραγμάτευση χρημάτων, νομισμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο εμπλέκονται στην αγορά συναλλαγών συναλλάγματος, όπου αγοράζονται και πωλούνται..

Yayınlanma: Güncelleme: 1 views

Οι συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος είναι η διαπραγμάτευση χρημάτων, νομισμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο εμπλέκονται στην αγορά συναλλαγών συναλλάγματος, όπου αγοράζονται και πωλούνται χρήματα, με βάση την αξία αυτού του νομίσματος εκείνη τη στιγμή. Καθώς ορισμένα νομίσματα δεν αξίζουν πολύ, δεν πρόκειται να διαπραγματεύονται σε μεγάλο βαθμό, καθώς το νόμισμα αξίζει περισσότερο, επιπλέον χρηματιστές και τραπεζίτες θα επιλέξουν να επενδύσουν σε αυτήν την αγορά εκείνη τη στιγμή.

Οι συναλλαγές Forex πραγματοποιούνται καθημερινά, όπου κινούνται σχεδόν δύο τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα – αυτό είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια χρειάζονται για να φέρετε συνολικά ένα τρισεκατομμύριο και, στη συνέχεια, σκεφτείτε ότι αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση – εάν θέλετε να εμπλακείτε στο πού βρίσκονται τα χρήματα, οι συναλλαγές συναλλάγματος είναι ένα «ρύθμιση» όπου βρίσκονται τα χρήματα. ανταλλάσσοντας χέρια καθημερινά.

Αγορές συναλλάγματος - συναλλαγές διεθνώς

Τα νομίσματα που διαπραγματεύονται στις αγορές συναλλάγματος θα είναι αυτά από κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο


Τα νομίσματα που
διαπραγματεύονται στις αγορές συναλλάγματος θα είναι αυτά από κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Κάθε νόμισμα έχει το δικό του σύμβολο τριών γραμμάτων που θα αντιπροσωπεύει τη χώρα και το νόμισμα που διαπραγματεύεται. Για παράδειγμα, το γιεν Ιαπωνίας είναι το JPY και το δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών είναι USD. Η βρετανική λίρα είναι η GBP και το ευρώ είναι το EUR. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε πολλά νομίσματα σε μια μέρα ή να κάνετε συναλλαγές σε διαφορετικό νόμισμα κάθε μέρα. Οι περισσότερες συναλλαγές μέσω ενός μεσίτη ή εκείνων που οποιαδήποτε εταιρεία πρόκειται να απαιτήσει κάποιο είδος αμοιβής, επομένως θέλετε να είστε σίγουροι για το εμπόριο που κάνετε πριν κάνετε πάρα πολλές συναλλαγές που θα συνεπάγονται πολλές χρεώσεις.

Οι συναλλαγές μεταξύ αγορών και χωρών θα γίνονται καθημερινά. Μερικές από τις πιο έντονες συναλλαγές πραγματοποιούνται μεταξύ του Ευρώ και του δολαρίου ΗΠΑ και, στη συνέχεια, του δολαρίου ΗΠΑ και του γιεν Ιαπωνίας, και στη συνέχεια από τις άλλες συναλλαγές που εμφανίζονται πιο συχνά είναι μεταξύ της βρετανικής λίρας και του δολαρίου ΗΠΑ. Οι συναλλαγές γίνονται όλη μέρα, όλη τη νύχτα, και μελετημένες διάφορες αγορές. Καθώς μια χώρα ανοίγει τις συναλλαγές για την ημέρα που κλείνει μια άλλη. Οι ζώνες ώρας σε όλο τον κόσμο επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συναλλαγές και πότε είναι ανοιχτές οι αγορές.

Όταν κάνετε μια συναλλαγή από τη μια αγορά στην άλλη, με τη συμμετοχή ενός νομίσματος σε άλλο, θα παρατηρήσετε ότι τα σύμβολα χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν τις συναλλαγές


Όταν κάνετε μια
συναλλαγή από τη μια αγορά στην άλλη, με τη συμμετοχή ενός νομίσματος σε άλλο, θα παρατηρήσετε ότι τα σύμβολα χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν τις συναλλαγές. Όλες οι συναλλαγές θα μοιάζουν κάπως με αυτό το EURzzz/USDzzz το zzz είναι να αντιπροσωπεύει τα ποσοστά συναλλαγών για το ποσοστό της συναλλαγής. Άλλες περιπτώσεις θα μπορούσαν να μοιάζουν με αυτό το AUSzzz/USD και ούτω καθεξής. Όταν διαβάζετε και εξετάζετε τις δηλώσεις συναλλάγματος και τις διαδικτυακές πληροφορίες σας, θα τα καταλάβετε όλα πολύ καλύτερα εάν θέλετε να θυμάστε αυτά τα σύμβολα των νομισμάτων που εμπλέκονται.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.