Αγορά επενδυτικών ακινήτων χωρίς πιστωτικό έλεγχο

Χαμηλές προκαταβολές, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και εγγυημένη έγκριση. Αυτή είναι η ευκολία για πολλούς αγοραστές επενδυτικών ακινήτων που επιλέγουν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο. Καθώς το Διαδίκτυο είναι υπεύθυνο για τη..

Αγορά επενδυτικών ακινήτων χωρίς πιστωτικό έλεγχο
Yayınlanma: Güncelleme: 2 views

Χαμηλές προκαταβολές, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και εγγυημένη έγκριση. Αυτή είναι η ευκολία για πολλούς αγοραστές επενδυτικών ακινήτων που επιλέγουν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο. Καθώς το Διαδίκτυο είναι υπεύθυνο για τη δραματική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται, είναι επίσης υπεύθυνο για την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ψωνίζουν για επενδύσεις σε ακίνητα.

Ένα συμβατικό δάνειο για επενδύσεις σε ακίνητα θα συνεπαγόταν αίτηση, πιστωτικό έλεγχο και πλήρη αποκάλυψη της οικονομικής κατάστασης των αιτούντων. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός κατασκευαστών ακινήτων, ιδιοκτητών και μεσιτών προσφέρουν επενδύσεις σε ακίνητα με την ευκολία της χρηματοδότησης από τον ιδιοκτήτη. Μια χαμηλή προκαταβολή, η οποία ακολουθείται από τακτικές μηνιαίες πληρωμές, μπορεί να οδηγήσει σε ένα κορυφαίο κομμάτι επένδυσης σε ακίνητα. Συνήθως χρησιμοποιείται για αγορές γης, η χρηματοδότηση από ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικά δημοφιλής για επενδυτές, για πρώτη φορά οικοδόμους χωρίς πίστωση ή ακόμα και για άτομα που έχουν παλαιότερα πιστωτικά προβλήματα και διαφορετικά δεν θα πληρούσαν τις προϋποθέσεις για ένα συμβατικό δάνειο.

Με πολύ χαμηλές προκαταβολές, οι οποίες είναι συχνά χαμηλότερες από 1.000,00 $, πολλοί πωλητές επενδυτικών ακινήτων παρέχουν ανταγωνιστικά επιτόκια και χαμηλές μηνιαίες πληρωμές χωρίς απολύτως καμία επιφύλαξη, πιστωτικό έλεγχο ή επαλήθευση εισοδήματος. Εφόσον οι καταναλωτές συνεχίζουν να καταβάλλουν την ελάχιστη απαιτούμενη μηνιαία πληρωμή, θα εγκρίνονται.

Ανεξάρτητα από το πότε, πού ή πώς αγοράζεται η επένδυση σε ακίνητα, ο αγοραστής πρέπει να εκτελέσει τη δέουσα επιμέλεια πριν υπογράψει στη διακεκομμένη γραμμή. Ο αγοραστής θα θέλει να βεβαιωθεί ότι θα λάβει μια πράξη εγγύησης για οποιοδήποτε επενδυτικό ακίνητο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι απαλλαγμένο και απαλλαγμένο από τυχόν εμπράγματα βάρη, και ότι ο τρέχων ιδιοκτήτης έχει το πλήρες δικαίωμα να πουλήσει το ακίνητο. Επιπλέον, μπορεί να είναι καλή ιδέα ο υποψήφιος αγοραστής να επικοινωνήσει με την τοπική εφορία και να ρωτήσει για την πιο πρόσφατη αξιολόγηση του επενδυτικού ακινήτου. Αυτό θα δώσει στον αγοραστή μια καλή ιδέα για το αν θα πάρει μια συμφωνία ή όχι. Εάν το επενδυτικό ακίνητο βρίσκεται σε άλλη πολιτεία, ο αγοραστής θα πρέπει να ζητήσει φωτογραφίες και ακόμη και να σκεφτεί να προσλάβει έναν επαγγελματία βίντεο για να κάνει μια εγγραφή της άμεσης περιοχής και της γης για οπτικούς σκοπούς.

Όταν συμφωνείτε να αγοράσετε επενδυτικά ακίνητα με χρηματοδότηση από τον ιδιοκτήτη, είναι απαραίτητη μια υπογεγραμμένη σύμβαση. Πρόκειται απλώς για μια σύμβαση που συντάσσεται και υπογράφεται και από τα δύο μέρη, η οποία θα αναφέρει την απαιτούμενη προκαταβολή, την πλήρη τιμή αγοράς, τις μηνιαίες πληρωμές, τον αριθμό των πληρωμών που απαιτούνται μέχρι την εξόφληση, μια λίστα με ποινές προπληρωμής (εάν υπάρχουν), την τοποθεσία του επενδυτικού ακινήτου και το μέγεθος και τα στοιχεία του.

Ένα έγκυρο συμβόλαιο επένδυσης σε ακίνητα θα επιβεβαιώσει ότι ο πωλητής συμφωνεί να χρηματοδοτήσει το ακίνητο με ένα συγκεκριμένο ποσό τόκων και θα πουλήσει το περιγραφόμενο ακίνητο μετά από έναν προκαθορισμένο αριθμό πληρωμών. Σε αντάλλαγμα, ο αγοραστής συμφωνεί να πληρώνει ένα ορισμένο ποσό κάθε μήνα σε μια συγκεκριμένη ημέρα κάθε μήνα. Η σύμβαση θα πρέπει να περιγράφει την ακριβή τοποθεσία, τη διεύθυνση, το μέγεθος της παρτίδας και τον αριθμό του αγροτεμαχίου. Επιπλέον, πρέπει να περιλαμβάνει όρους σχετικά με καθυστερημένες ή χαμένες πληρωμές, καθυστερημένες χρεώσεις και επιλογές ακύρωσης (εάν υπάρχουν). Η σύμβαση πρέπει να έχει υπογραφεί και ημερομηνία και από τα δύο μέρη για να είναι έγκυρη.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.